2015. már 20.

Csomagolás sérült: új fogalom a spórolásban

írta: REMbraNT
Csomagolás sérült: új fogalom a spórolásban

Spórolni mindenki szeret, és ennek oltárán néha kompromisszumokat kötünk. Ilyenek például egy műszaki cikk esetén, hogy egy kicsit használt, esztétikai hibás, hiányzik a doboza, vagy egy bemutató darab volt.

A csomagolás sérült pontosan egy ilyen kategória, arra utal, hogy akár vadonat új, prémium kategóriás terméket vásárolhatunk meg a piaci árnál olcsóbban, mert hiányzik, vagy sérült a külső csomagolása. Ez természetesen nem érinti a gép működését, külső állapotát, a garanciát, mert lényegében egy újról van szó, hiányos dobozzal. Főként drágább áruk esetén érdemes ebben gondolkodni, például a lakberendezési szempontból is fontos beépíthető mosogatógépek, mosógépek, hűtőszekrények vagy TV-k.

Érdemes a keresőkben a "szépséghibás" vagy "csomagolássérült" szavakra keresni. A különböző apróhirdetős portálokon lényegében megtalálhatóak ezek a cikkek, hátránya, hogy magánszemélyektől vásárolunk legtöbb esetben, így nincs ingyen szerviz és garancia. Összehasonlításképpen, vannak viszont outlet boltok erre a termékkörre specializálódva, ahol biztonságosan, garanciával vásárolhatunk.

Mosógépek olcsón

Szólj hozzá

spórolás műszaki cikkek csomagolássérült